Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) Download For Android Latest Version

Short Mod Apk Description: Овој Разговорник е создаден за да и се олесни комуникацијата на сите луѓе кои патуваа во Германија или во некоја друга земја од Германското говорно подрачје. Исто така оваа апликација е соодветна за луѓето кои почнуваа да го изучуваат Германскиот јазик.
Мој Германски Асистент содржи повеќе од 3000 фрази и термини кои се класифицирани во 12 главни категории, кои содржат повеќе подкатегории се со цел олеснување на навигацијата во апликацијата.
Главни категории и дел од подкатегориите:
• Конверзација (Поздрави, Запознавање, Прашања,…)
• Корисни алатки (Време, Денови, Месеци…)
• Гости (Покана, Посета, Семејство…)
• Патување (Со автомобил, Со воз, Со авион…)
• Хотел (резервација, Рецепција, Сместување…)
• Ресторант (На маса, Мани, Јадење…)
• Услуги (Банка, Пошта, Телефон)
• Продавници (Супермаркет, Аптека, Дрогерија…)
• Здравје (На лекар, Кај стоматолог, Кај очен лекар…)
• Култура (Театар, Музика, Кино…)
• Активности (Фудбал, Тенис, Пливање…)
• Работа (Барање работа)

Карактеристики за апликацијата:
• 100% Бесплатна
• Не е потребна интернет конекција – користете ја било кога и било каде
• Кликнете на саканата фраза или термин на Македонски јазик за да го добиете преводот на Германски јазик кој имате можност истовремено да ја/го слушате на Германски јазик за да го слушнете точниот изговор
• Пребарување на фраза или термин – едноставно кликнете на иконата “лупата” и ќе добиете можност за пребарување

Доколку имате било какви забелешки за тоа како да ја подобриме апликацијата, ќе ви бидеме однапред благодарни, доколку ни ги испратите вашите забелешки на: info@zgdevelopment.com.

Information:

 • Update Date: 2020-11
 • Signatures: MD5, SHA-1, SHA-256 signatures
 • Supported DPIs: nodpi
 • APK Version: latest version added
 • Downlaoded Size: 47.59 MB (149 bytes)
 • Android Requirement:
  Min: 4.2 and up (Jelly Bean MR2, API 18)
  Target: Android 9.0 (Pie, API 28)

Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) APK (MOD, Unlimited Money) For Android Download

How to install Apk Mod file

 1. Install downloaded (com.zgdevelopment.mojgermanskiasistent) APK file
 2. Extract folder
 3. Start app and enjoy

Whats’ New:

 1. All previous Bug of Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) Fixed
 2. Upload New Version
 3. Virus Remove
 4. Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) Unlimited Money Added

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *